XENOMEDIA | Augustus 2023 | De vakantie en wat extra informatie

  • vrijdag, 7ste juli, 2023
  • 00:00am

Beste klant,

De zomerperiode staat weer voor de deur. Tijdens deze periode zijn wij van 1 augustus tot en met 31 augustus telefonisch en via WhatsApp Support niet bereikbaar. Je bereikt ons alleen via het ticketsysteem. Je vindt het ticketsysteem op Mijn XENOMEDIA. Omschrijf duidelijk waar je hulp bij nodig hebt. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

 

XENOMEDIA ZOMERLEZEN 

 

Wist je dat XENOMEDIA hele mooie en gebruikersvriendelijke websites maakt?

Wij bouwen al ruim 25 jaar websites. Ben je toe aan een nieuwe website of kan je oude website wel een opknapbeurt gebruiken? Doen wij voor je. Op onze website staat uitgebreid omschreven wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je nog vragen of weet je al precies wat je wilt? Laat het ons dan weten!

 

Je wilt toch ook meer bezoekers op je website? 

Ook hier helpen wij je bij. Wij maken SEO-teksten voor jouw website. Hierdoor is jouw website goed leesbaar én goed vindbaar. Ben je zelf geen kei in het bedenken van teksten? Lever dan wat korte ideeën aan en wij doen de rest.

 

Ziet er goed uit! 

Om zichtbaar te zijn voor nieuwe klanten heb je natuurlijk niet alleen teksten nodig op je website. Je hebt een opvallend logo, mooie foto’s op je website, je bent actief op Social Media. En allemaal met dezelfde uitstraling. Toch? Is dit nou niet zo, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat je toon en uitstraling op alle kanalen hetzelfde is. Wij maken jouw merk nog sterker.

 

Een zakelijke mailbox van 50GB met Microsoft 365

Jazeker, bij XENOMEDIA koop je Microsoft 365 producten. Je hebt al een Microsoft Exchange mailbox van 50GB voor maar € 3,70 per maand. Wil je ook je documenten en afbeeldingen veilig opslaan? Doe dit met een Microsoft 365 Business Basic mailbox van 50GB, OneDrive 1TB. En maak gebruik van de webversies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint. Teams en OneNote voor maar € 5,60 per maand. Een makkelijke oplossing voor mailen en je opslag!

 

Komkommertijd

Vooral tijdens de zomer komen we tot rust en laden we ons op. In deze tijd ontstaan ideeën en maken we nieuwe plannen. Wat wil jij bereiken met je bedrijf, hoe wil je dat klanten jou zien en herkennen? Laat ons je plannen weten. Wij staan voor je klaar om mee te denken, zodat jij weer snel verder kan met jouw kernactiviteiten. Dan doen wij dat ook.


Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

« Terug